Andre materialer

Trykk på aluminium gir utrolig flott effekt

Produktbeskrive: Et direkte print på alu-plate er lett, holdbart og kan brukes på mange forskjellige måter. Som direkte print på alu-plate kommer ditt bilde virkelig til sin rett. Dette moderne uttrykket har en helt særegen effekt og er veldig populært blant profesjonelle fotografer. Et direkte print på alu-plate er så flott i seg selv at en ramme blir overflødig. Når du printer på alu-plate fremheves bildets farger og glans og får motivet til å se ekstra flott ut.

Blody Luna

Trykk på aluminium 30x30cm

Pris: 1200,-

My Umbrella

Trykk på aluminium 30x30cm

Pris: 1200,-

Metalic Orchide
My Cusin

Trykk på aluminium 30x45cm

Publisert av Kystfotografen

Billedkunstner og freelancefotograf

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.